Can't copy and paste

Post here those questions, bug reports and suggestions for SoftMaker Office 2016 for Windows that do not fit in any of the application-specific subforums.

Moderator: SoftMaker Team

Post Reply
jrbcpm
Posts: 1
Joined: Mon Oct 23, 2017 5:51 pm

Can't copy and paste

Post by jrbcpm » Mon Oct 23, 2017 5:56 pm

Whenever I try to copy and paste from windows programs to Textmaker or Planmaker your software acts like there is nothing there. No error message or anything. It acts like I did not copy from the other programs and I'm just placing the cursor on a blank page with no info or values to enter.

What am I doing wrong?

sven-l
SoftMaker Team
SoftMaker Team
Posts: 7884
Joined: Wed Apr 09, 2008 8:26 am
Location: Nuremberg
Contact:

Re: Can't copy and paste

Post by sven-l » Tue Oct 24, 2017 9:44 am

Can you paste into Notepad (Editor)?
Sven Leßmann
SoftMaker Software GmbH

Post Reply

Return to “SoftMaker Office 2016 for Windows (General)”