lists and labels

Post here those questions, bug reports and suggestions for SoftMaker HD for Android that do not fit in any of the application-specific subforums.

Moderator: SoftMaker Team

Post Reply
walts
Posts: 10
Joined: Sat Sep 19, 2015 12:08 am

lists and labels

Post by walts » Wed Dec 09, 2015 1:22 am

how do you change the labels to U.S. format?

sven-l
SoftMaker Team
SoftMaker Team
Posts: 7876
Joined: Wed Apr 09, 2008 8:26 am
Location: Nuremberg
Contact:

Re: lists and labels

Post by sven-l » Mon Dec 14, 2015 10:09 am

You can select US-based labels in TextMaker in Insert=>List/Label=>Format. For these labels the U.S. format is pre-selected.
Sven Leßmann
SoftMaker Software GmbH

Post Reply

Return to “SoftMaker Office HD for Android (General)”