Choice of decimal mark

Post bug reports and suggestions for PlanMaker 2008 for Windows.

Moderator: SoftMaker Team

twaddle
Posts: 2
Joined: Mon Nov 01, 2010 11:24 pm

Choice of decimal mark

Postby twaddle » Mon Nov 01, 2010 11:32 pm

Hello! :D

PlanMaker picks upp the default decimal mark from my system/locale. That happens to be comma. I need to use period as decimal mark. I don't find a setting for this. Is there a way to make PlanMaker accept period?

I'm not experiences with spreadsheets, not even Excel, so maybe I miss something obvious. :oops:

TIA

sven-l
SoftMaker Team
SoftMaker Team
Posts: 5749
Joined: Wed Apr 09, 2008 7:26 am
Location: Nuremberg
Contact:

Re: Choice of decimal mark

Postby sven-l » Tue Nov 02, 2010 3:22 pm

Hello,

PlanMaker always uses the settings from your system. You can change them in your control panel in the regional settings.
Sven Leßmann
SoftMaker Software GmbH

twaddle
Posts: 2
Joined: Mon Nov 01, 2010 11:24 pm

Re: Choice of decimal mark

Postby twaddle » Tue Nov 02, 2010 7:17 pm

OK. Then I can stop searching. Is guess this works the same way in the new version?

sven-l
SoftMaker Team
SoftMaker Team
Posts: 5749
Joined: Wed Apr 09, 2008 7:26 am
Location: Nuremberg
Contact:

Re: Choice of decimal mark

Postby sven-l » Wed Nov 03, 2010 8:13 am

Yes, it's the same in PlanMaker 2010.
Sven Leßmann
SoftMaker Software GmbH


Return to “PlanMaker 2008 for Windows”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest