Icons not appearing in email

Post your questions, bug reports and suggestions here for Thunderbird for Windows.

Moderator: SoftMaker Team

Post Reply
georgeschulze
Posts: 16
Joined: Mon Sep 12, 2016 7:05 pm

Icons not appearing in email

Post by georgeschulze » Wed Feb 07, 2018 7:19 pm

When I open the attached email, the icons in various parts of the email do not show.
I have attached 2 files:
1. The file that does not show the icons
2. The file that shows the icos when I use eMclient software .

I am using Thunderbird 52.6.0
Windows 10 with current maint applied
I can also see icons when I read with Gmail directly.

Thanks in advance for your help.

george schulze
george.schulze@gmail.com
Attachments
2018-02-07_12-11_Josh McDaniels Icons OK.jpg
email displays all icons correctly
2018-02-07_12-10_Josh McDaniels No Icons.jpg
email does not show icons

sven-l
SoftMaker Team
SoftMaker Team
Posts: 7613
Joined: Wed Apr 09, 2008 8:26 am
Location: Nuremberg
Contact:

Re: Icons not appearing in email

Post by sven-l » Mon Feb 12, 2018 3:58 pm

I think the solution can be found in one of the Thunderbird forums:
https://support.mozilla.org/de/questions/1139280
https://support.mozilla.org/de/questions/996668
Sven Leßmann
SoftMaker Software GmbH

georgeschulze
Posts: 16
Joined: Mon Sep 12, 2016 7:05 pm

Re: Icons not appearing in email

Post by georgeschulze » Tue Feb 13, 2018 3:22 pm

I checked both of the links and have settings as described in the links.
The problem only occurs for one site - Yardbarker.com emails so I will live with it.
Thanks for the quick response.

Please close the ticket.
Thanks very much.
george
george.schulze@gmail.com

Post Reply

Return to “Thunderbird for Windows”