DBF import, select codepage?

Post your questions, bug reports and suggestions here for PlanMaker 2016 for Windows.

Moderator: SoftMaker Team

Post Reply
doreonline
Posts: 5
Joined: Fri Sep 09, 2016 9:41 am

DBF import, select codepage?

Post by doreonline » Fri Sep 09, 2016 9:53 am

Импорт из dBASE 2016-09-09 10.40.04.png
I need select cp866 OEM/DOS or cp1251 for ANSI/Windows, what a problem to realize all of possible CP's?
Previous topic here viewtopic.php?f=216&t=13311

doreonline
Posts: 5
Joined: Fri Sep 09, 2016 9:41 am

Re: DBF import, select codepage?

Post by doreonline » Thu Sep 29, 2016 2:01 pm

Lot of thanks to developers for solving the issue!

doreonline
Posts: 5
Joined: Fri Sep 09, 2016 9:41 am

Re: DBF import, select codepage?

Post by doreonline » Thu Sep 29, 2016 2:05 pm

Hmm, how about the same issue with dBase export? :lol:

Post Reply

Return to “PlanMaker 2016 for Windows”