Language selected on Info Bar

As the public beta test has finished, this forum will be closed soon. Please post to the full version's forums.

Moderator: SoftMaker Team

Post Reply
julian
Posts: 148
Joined: Sat Jun 14, 2014 11:25 am
Location: Northamptonshire, United Kingdom

Language selected on Info Bar

Post by julian » Thu Aug 14, 2014 7:06 pm

Hi,

I only you English (United Kingdom) as the only other language I speak fluently is Gibberish.

The Language indicator on the Info Bar in TextMaker only manages to show "English (United". Which means I do not know if it's United Kingdom or United States.

This may just be an artifact from the need to fit lots of information on lots of screen sizes. And may not affect the final release version. But I just thought I would note it.

Regards Julian.

Jim-J
SoftMaker Team
SoftMaker Team
Posts: 437
Joined: Fri Apr 04, 2014 8:29 am

Re: Language selected on Info Bar

Post by Jim-J » Fri Aug 15, 2014 3:56 pm

Hello,

tt depends witch pixel size is selected and the screen size of the device if the full language text is shown or not.
This version of TextMaker is designed for tablets.

The developers are already working on a solution for smaller sized tablets.
Jim J.
SoftMaker Software GmbH

Post Reply

Return to “General”