Multiple Instances of Texmaker

Post bug reports and suggestions for TextMaker 2010 for Linux.

Moderator: SoftMaker Team

siyman
Posts: 2
Joined: Mon Sep 06, 2010 9:41 am

Multiple Instances of Texmaker

Postby siyman » Mon Sep 06, 2010 9:46 am

Hello everybody,

because I'm using multiple monitors I would like to use multiple instances of texmaker too for having an easy way of copy & paste and dual reading of documents. Temporarily I was trying to drag the window of textmaker all over the whole windowresolution of both screens but this isn't working good through textmakers affinity to not switching between tabs by clicking inside of them.
So my question: Is it possible to start multiple instances of textmaker (or any other softmaker binary) with a special command?

Thanks in advance - siy

sven-l
SoftMaker Team
SoftMaker Team
Posts: 6018
Joined: Wed Apr 09, 2008 7:26 am
Location: Nuremberg
Contact:

Re: Multiple Instances of Texmaker

Postby sven-l » Mon Sep 06, 2010 12:16 pm

No, it is not possible to start SoftMaker applications in multiple instances.
Sven Leßmann
SoftMaker Software GmbH

siyman
Posts: 2
Joined: Mon Sep 06, 2010 9:41 am

Re: Multiple Instances of Texmaker

Postby siyman » Mon Sep 06, 2010 1:22 pm

sven-l wrote:No, it is not possible to start SoftMaker applications in multiple instances.


So, as an advice: Tabbed documents is a good feature, but the tabs should be selected simply by clicking inside one of them, not by clicking the tab-button.


Return to “TextMaker 2010 for Linux”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest