SoftMaker.com

English-Language Support
It is currently Fri Oct 24, 2014 5:04 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: New Install won't run
PostPosted: Thu Aug 02, 2012 5:06 pm 
Offline

Joined: Fri Apr 13, 2007 8:31 pm
Posts: 210
I've just installed the 64-bit version of Linux Mint on my PC and downloaded the tgz version of Softmaker Office 2010 (from the link provided in my original registration email). I followed instructions, installed SO using the sudo command, and everything seemed to go fine. The icons appeared on the menu and it seemed that it was installed. But when I click on the icon to run it, nothing happens. Equally, when I right click on a .docx file and choose TextMaker, nothing happens. Its a while since I used Linux, so I'm a bit rusty on problem-solving, any help appreciated!

_________________
carandol


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Aug 02, 2012 5:42 pm 
Offline

Joined: Fri Apr 13, 2007 8:31 pm
Posts: 210
OK, forget that. I discovered that when you install Linux Mint from inside Windows, its just runs as a live session (which wasn't obvious when I was wasting my time installing things! :roll: ). That's probably why it didn't work!

_________________
carandol


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group